سلام امیدوارم روز خوبی داشته باشین میخوام بهتون کلم برگ قالبی یاد بدم با من همراه شوید.
کلم برگ قالبی:
مواد لازم:
1-کلم برگ:1 عدد 2-سرکه:2\1 پیمانه
3- برنج : 1 پیمانه 4-گوشت چرخ کرده:250 گرم
5-پیاز داغ:2\1 پیمانه 6-نمک ادویه و زعفران: به دلخواه
7-زرد چوبه و دارچین وفلفل: به دلخواه
8-زرشک:4\1 پیمانه 9-لپه: 2\1 پیمانه
10-خلال پوست پرتقال شیرین شده: 2\1 پیمانه
11-خلال بادام:2\1 پیمانه
12- شکر:2\1 پیمانه(به دلخواه)
13- روغن یا کره: 100 گرم
14- سبزی دلمه: جعفری و تره و شوید و گشنیز و مرزه و ترخون ( 250 گرم)
طرز تهیه:
کلم برگ را با آب و نمک و سرکه حدود 10 دقیقه بجوشانید تا نرم شود و برگ های آن راحت از هم جدا شود.
کف قالبی که وسط اون سوراخ است را چرب کنید. کلم برک را برگ برگ کنید و دور تا دور قالب دولایه از اون بچینید برنج را آبکش کنید سبزی را پاک کرده و خرد کنید . گوشت چرخ کرده را همراه پیاز داغ و ادویه تفت دهید زردچوبه فلفل و دارچین را اضافه کنید.
زرشک و سبزی را نیز جداگانه تفت دهید همین طور لپه را جداگانه بپزید و تمام مواد را به هم اضافه کنید.
تلخی خلال پوست پرتقال را با جوشاندن و آبکش کردن اون شیرین کنید.
خلال بادام و برنج را نیز به مخلوط اضافه کنید سپس زعفران دم کرده را بیفزایید و در نهایت شکر و در آخر روغن را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و قالب را داخل فر بگذارید .
برای این کار ابتدا پیرکسی را از آب پر کنید و آن را داخل فر بگذارید و سپس قالب را در آن بگذارید به این صورت حرارت غیر مستقیم به قالب میرسد حرارت فر را روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنطیم کنید و دلمه را 1 ساعت در فر بپزید.
پس از گذشت این مدت نیم ساعت نیز بدون پیرکس دلمه را بپزید تا برنج داخل آن دم بکشد غذا آماد ه سرو است میتونید غذا رو با زرشک و خلال بادام تزیین کنید و سر میز ببرید نوش جان.
مواظب خودتون باشید دوستون دارم زیاد بای. سارا
نظرات شما عزیزان: